Material pedagògic per al foment i promoció de la biomassa dels boscos catalansPer què s’ofereix un material didàctic sobre la biomassa forestal?

Cabin

El Pla Biomassa km 0 és una operació del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) inclosa en el projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) BCN Smart Rural liderat per la Diputació de Barcelona i cofinançat per aquesta entitat i la Unió Europea a través dels Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

El PECT BCN smart rural valoritza i innova la gestió agrosilvopastoral a través d’una estratègia intel·ligent de desenvolupament rural del territori articulada sobre una economia verda, circular i local que aporta beneficis en àmbit econòmic, social i ambiental i afavoreix el reequilibri territorial.

Teepee
Fishing

La biomassa forestal és un dels productes impulsats per aquest projecte i els seus usos i beneficis són encara desconeguts per la majoria de la població. S’han elaborat aquests materials didàctics amb la intenció d’apropar el tema a les aules d’infants i joves i així introduir els continguts a l’educació formal.