Pere Josep NavarroEl Pere Josep Navarro i Maroto és Cap de l’Àrea d’Aprofitaments Fusters i Biomassa, del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. És Tècnic Superior en Gestió i Organització dels Recursos Naturals i Paisatgístics (EFA-La Malvasía, València); Enginyer Tècnic Forestal esp. Explotacions Forestals (EPSG-UPV, València) i Enginyer de Forests (ETSEA-UDL, Lleida). Postgraduat en Sistemes d’Informació Geogràfica (Facultat de Geografia-UDL, Lleida). En aquests moments està acabant el Màster en Productes i Sistemes Forestals (ETSEA-UDL, Lleida).

Ha desenvolupat experiència en les operacions forestals (aprofitaments), estudis forestals i estudis de mercat i ha treballat en el seguiment dels aprofitaments forestals, la prospecció dels mercats de la fusta i la xarxa de camins i vies forestals. També està involucrat en altres biomasses llenyoses per al compostatge i activitats en la bioenergia. És cotutor de projectes final de carrera.

 

Mireia CodinaLa Mireia Codina i Palou és Enginyera Tècnica Forestal (ETSEA-UDL, Lleida) i treballa a l’Àrea d’Aprofitaments Fusters i Biomassa des del 2008.

Les seves especialitats són: la bioenergia, aprofitaments forestals (procediments, productivitat i costos), control de qualitat d’estella, emmagatzematge de fusta en roll i estelles, avaluació de disponibilitat de biomassa forestal, i cultius energètics llenyosos.

 

 

Col·laboradors

Ignacio LópezL’Ignacio López és Enginyer de Forest (UPM) i treballa a l’empresa TB Forest – Tecnologías y biomasas forestales amb l’objectiu de contribuir a la dinamització d’un mercat de biocombustibles sòlids de qualitat a la zona centre ibèrica.

Expert en bioenergia forestal i tecnologies relacionades, s’ha encarregat tant de projectes europeus com d’aspectes relacionats amb recerca, difusió i assessorament quant a la producció d’estella de fusta per a ús energètic, en tot el procés de producció des de forest fins a boca de caldera.

 
 
Gianni PichiEl Dr. Gianni Picchi és un PhD en Environmental Agronomy (anàlisi territorial i producció de cultius energètics llenyosos) i M.Sc. en Forestry.

Expert en producció de biomassa de recursos agroforestals (restes i cultius dedicats), transformació de biomassa llenyosa, logística, tècniques d’emmagatzematge i millora de la qualitat.

Be Sociable, Share!