Adriano Raddi

Responsable del Programa Bioeconomia i Governança del CTFC

Doctor en economia forestal i llicenciat en ciències forestals. Treballa en el programa de producció forestal: fusta i bioenergia, desenvolupant tasques de suport transversals en temes relacionats amb el procés de presa de decisions i l’economia aplicada al sector forestal. La seva tasca es centra també sobre la bioeconomia i governança, des de l’òptica de les primeres baules de la cadena de valor (la biomassa o els productes d’enginyeria forestal), fins a una visió més holística i estratègica.

Ha publicat 23 articles relacionats amb les temàtiques esmentades. Actualment, coordina el projecte Interreg Europe BIO4ECO – Sustainable regional bioenergy policies: a game changer i aporta continguts quantitatius a l’Observatori Forestal Català. És el representant del CTFC en el Comitè gestor de la biomassa i en la junta del Clúster de Biomassa, així com en les comissions de Mercat de les AA.PP. i de Mercat industrial.

Mireia Codina

Enginyera Tècnica Forestal (ETSEA-UDL, Lleida) i treballa a la Unitat d’Aprofitaments Fusters i Biomassa des del 2008.

Les seves especialitats són: la bioenergia, aprofitaments forestals (procediments, productivitat i costos), control de qualitat d’estella, emmagatzematge de fusta en roll i estelles, avaluació de disponibilitat de biomassa forestal, i cultius energètics llenyosos.

Gerard Alcoverro

Enginyer Forestal (ETSEA-UDL, Lleida) i treballa a la Unitat d’Aprofitaments Fusters i Biomassa des del 2019.

 

Col·laboradors

Gianni PichiEl Dr. Gianni Picchi és un PhD en Environmental Agronomy (anàlisi territorial i producció de cultius energètics llenyosos) i M.Sc. en Forestry.

Expert en producció de biomassa de recursos agroforestals (restes i cultius dedicats), transformació de biomassa llenyosa, logística, tècniques d’emmagatzematge i millora de la qualitat.

Be Sociable, Share!